Odp: Gdzie można wziąć ślub?
Taaak... Może nawet w przerwie meczu, przy pełnych trybunach?...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Taaak... Może nawet w przerwie meczu, przy pełnych trybunach?...
Ślub w cyrku to jest to, tylko czy urzędnik albo ksiądz chciałby się przebrać za klauna?
A może w ZOO...? To też atrakcja, zwłaszcza dla najmłodszych gości:)
W centrum miasta, na spontanie Konsternacja i zaskoczenie przechodniów + gratulacje od każdej napotkanej osoby i maksymalnie spontaniczne "100 lat".
To może tak na dworcu kolejowym albo na lotnisku, ilu pasażerów tamtędy przechodzi:)
Albo na pielgrzymce na Jasną Górę, gdzieś na trasie, w tłumie pątników...
Dla miłośników Lady Gagi proponuję ślub kolejce po mięso u rzeźnika...
Jeżeli chodzi o ciekawe miejsca na ślub to hotel Sulislaw, w czerwcu ide na drugie wesele tam jeżeli komus byloby cięzko to udzwignąc logistycznie to zawsze pozostaje opcja wesele. To jest hotel, własciwie Pałacyk, więc pokoje są, restauracja również i do tego świetna okolica.
Po imprezie można iść na zajęcia yogi, które oferują w hotelu
Witam,
idealnym miejscem na imprezę weselna w Lublinie jest Przystań. Świetna obsługa, konkurencyjne ceny i co najważniejsze przepyszne jedzenie:) Wiem co mówie sama powierzyłam im moje przyjęcie ślubne i nie żałuje ! Spisali sie na medal!!
jak ktoś ma czas i możliwości to najlepsze jest wesele na wsi, nawet w OSP, ale z jedzeniem robionym po swojsku, a nie kupnym, bo takie każdy ma na codzień.
Najlepiej na własną rękę , jakieś ogródki działkowe czy coś takiego , załatwić sobie kucharki,kelnerów i tyle.
Ostatnio edytowany przez Tryfena (2014-05-19 10:35:25)
No nie wiem, goście by się zaczęli jeszcze rozłazić po grządkach... Jakoś nie widzę swojego wesela na działkach:)
No , jakby jedzenie było niesmaczne to by się posilili chociaż czymś z grządek:)
Tak, jakieś mięsko na pewno by tam przypełzło...:) A tak serio to wesele tylko w lokalu, goście przynajmniej nie będą chodzić po trawie czy błocie w swoich kreacjach...
A ja proponuję ślub na Zamku! Tam też można wziąć i ślub kościelny i cywilny. Ceny przystępne i super miejsce.
Fajne miejsce, byłam parę lat temu na wycieczce, ale sama wolę góry i tamte klimaty jeśli chodzi o wesela...
Mnie ostatnio bardzo podobają się wesela w plenerze. Zaczęłam się rozglądać nawet za miejsce, gdzie takie organizują, choć do naszego jeszcze daleko W PROMENADZIE pod Warszawą znalazłam bardzo fajną opcję i faktycznie zaczęłam o tym poważnie myśleć. Zna ktoś z Was to miejsce?
Ja bym wzięła u siebie na działce mam piękną długą działkę zieloną więc tam można by wybudować takie miejsce do ślubu:) Ale patrząc realnie to ślub w kościele, a wesele w takiej ładnej sali . Jak Wam się podoba? Był tam ktoś z Was? Ogólnie sala wygląda super, tylko nie wiem jak z menu i ogólnym wrażeniem.
Wszyscy organizują przyjęcia weselne w lokalu, bo tak należy, bo tak wypada. Przyszedł Wam kiedyś taki pomysł do głowy, żeby zorganizować przyjecie weselne np. na plaży? Zrobić to w niekonwencjonalny sposób, inny niż wszyscy?
Ostatnio edytowany przez hielenka (2016-03-17 16:22:35)
Dla mnie atrakcyjna jest już sama perspektywa wyjazdu po za miejsce zamieszkania do jakiejś bajecznie ładnej okolicy, np. Jury Krakowsko Czestochowskiej, znalazłam taki uroczy hotel organizujący wesela w okolicy , mają piekną salę, tylko czy goście będą chcieli tam pojechać?
Ja bym chciała ślub o zachodzie słońca nad brzegiem jeziora albo morza, albo chociaż małego potoku w górach:)
Polecam Pensjonat, znakomite miejsce na wypoczynek. Dużo pokoi gdzie mozna pomieścić gości oraz duża sala gdzie można zorganizować sobie wesele.
Polecam skontaktować się z Panią właściciel i ustalić terminy. Najlepiej też przyjechać osobiście aby zobaczyć salę + pokoje.
Może w ogrodzie botanicznym...
Jedni lubią zwierzęta, inni preferują kwiaty. Ponadto w ogrodach nie brakuje też fontann, mostków
i stawów, czyli wszystkiego, co kojarzy się z romantycznym tłem dla ślubu i plenerowej sesji fotograficznej.
Ślub na plaży, nad jeziorem, albo w starym, uroczym kościółku to już możliwe, organizowane są takie śluby i cieszą się popularnością - zawsze to coś innego. Poza tym hotel zapewnia wspaniałe przyjęcie, możliwość noclegu ( w wyjątkowym apartamencie dla młodej pary), super zabawę i mnóstwo atrakcji. Ograniczać pomysły może jedynie budżet
Coraz bardziej popularne stają się w Polsce wesela w plenerze bądź bankietowe przy okrągłych stołach. Można też zorganizować szwedzkie stoły. Naprawdę niezwykłe rozwiązanie, zwłaszcza w upalne dni. Można cieszyć się widokami wokół, zamiast siedzieć i dusić się na sali.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź