Dynia z fasolą i marchewką

10 lipca 2013, dodał: katasia
Artykuł zewnętrzny

składniki:

pół czerwonej dyni
fasola czerwona z puszki
marchew pokrojona w kostkę
zioła: bazylia, oregano
olej
sól morska, pieprz

Dynię pokrojona na kawałki smażymy wraz z marchewką około 7 minut, dodajemy fasolę i zioła. Podajemy z ryżem



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Fotowoltaika - największy problem r…
Zespół naukowy z USA, Wielkiej Brytanii i Włoch opracował urządzenie rozwiązujące problem nagrzewających...
Wczesne truskawki niezdrowe?
Wczesnowiosenne owoce i warzywa zawierają szeroką gamę szkodliwych dla zdrowia pestycydów. Te sprowadzane...
W jakiej pozycji spać?
Spanie w nieodpowiedniej pozycji może prowadzić do dolegliwości bólowych, migren, uczucia zmęczenia. Zdaniem kręgarzy...
Dyrektywa budynkowa EPBD
Parlament Europejski przegłosował dyrektywę EPBD. Jej celem jest zwiększenie efektywności energetycznej budynków i eliminacja paliw...