Duet pieczarkowo-porowy

6 lipca 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

8 pieczarek
1 por
1 papryka
2-3 pomidory koktajlowe
Sos: 1/2 szklanki oliwy z oliwek
1/2 filiżanki białego octu balsamicznego
1 łyżeczka ziół prowansalskich
pieprz do smaku

Przygotowanie:
Wymieszać wszystkie składniki sosu. Pozostawić w temperaturze pokojowej.Pokroić pieczarki w cienkie plasterki. Por pokroić wzdłuż, na cienkie plasterki. Wymieszać z sosem. Dodać przyprawy w razie potrzeby. Ozdobić papryką i pomidorkami. Pokropić sosem także po wierzchu.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Mieszkanie w bloku czy domek?
Jeżeli pracuje się w centrum, zamieszkanie w bloku to najczęstszy wybór. Jeśli szuka...
Jaki kolor auta dla kobiety?
Jeśli zaś chodzi o kolor samochodu dla kobiety, wielką popularnością cieszą się cieplejsze barwy:...
Bardzo się pocę - macie sprawdzone …
Wśród nich wymienić można: odpowiednią higienę, stosowanie antyperspirantów i blokerów, laseroterapię, iniekcje z toksyny...
A jakie wam się podobają sukienki n…
Kluczem do udanej stylizacji zimą jest warstwowanie. Wybierz gładką sukienkę o prostym kroju...