Dorada – czyli obiad w 20 minut

2 sierpnia 2017, dodał: Monika_Koz
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

  • dorada
  • sól
  • pieprz
  • 2 łyżki oliwy z oliwek
  • 3 ząbki czosnku
  • bagietka z masłem i czosnkiem

Doradę myjemy i osuszamy. Wkładamy do żaroodpornego naczynia bez przykrywki. Dodajemy oliwę, sól, pieprz- nacieramy rybę. Nacinamy doradę w 3 miejscach i wciskamy tam plasterki czosnku. Do środka dorady wkładamy także kilka plasterków czosnku i na wierzch ryby.
Pieczemy w piekarniku 20 minut.Dokładamy na 10 minut bagietki.
Pyyycha

 

file1471863273



FORUM - bieżące dyskusje

Polecane strony w sieci
Ja polecam strony z ciekawostkami historycznymi, np. historykon.pl
Samodzielne matki- 20 proc. wszystk…
To powinno dać części facetów do myślenia, że nie potrafią w większości funkcjonować...
Jak usunąć makijaż permanentny?
Przecież można zamalować go makijażem w innym stylu...
Jak nabrać pewności siebie
Czasem warto brać przykład nawet z facetów jak widać:D