URODA I ZDROWIE

Dorada – czyli obiad w 20 minut

2 sierpnia 2017, dodał: Monika_Koz

Składniki:

  • dorada
  • sól
  • pieprz
  • 2 łyżki oliwy z oliwek
  • 3 ząbki czosnku
  • bagietka z masłem i czosnkiem

Doradę myjemy i osuszamy. Wkładamy do żaroodpornego naczynia bez przykrywki. Dodajemy oliwę, sól, pieprz- nacieramy rybę. Nacinamy doradę w 3 miejscach i wciskamy tam plasterki czosnku. Do środka dorady wkładamy także kilka plasterków czosnku i na wierzch ryby.
Pieczemy w piekarniku 20 minut.Dokładamy na 10 minut bagietki.
Pyyycha

 

file1471863273

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

loading...

Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

wegetarianizm
Od pewnego czasu staram się ograniczać w swoim codziennym jadłospisie mięso i wychodzi...
Sukienka na wesele pudrowy róż
Moim zdaniem świetny wybór - jest jak najbardziej klasyczna i pasująca do tak istotnej...
Niedługo święta
W tym roku te święta będą jakieś takie nieświąteczne.... Nigdzie się nie wybieramy,...
Koronawirus - Wasze historie, ostrz…
Coraz więcej jest sceptyków nie wierzących w epidemię, bo informację są podawane tak,...