Deser bananowo-cytrynowy

30 lipca 2011, dodał: JoannB
Artykuł zewnętrzny

Składniki na 4 porcje:

* 4 duże banany

* 1 opak. galaretki cytrynowej

* 1 cytryna

* 1/2 opak. kremu cytrynowego

Przygotowanie:

Banany umyć, pokroić w plasterki. Ułożyć na dnie pucharków, zalać przygotowaną wcześniej galaretką cytrynową. Pozostawić do stężenia. Następnie udekorować kremem cytrynowym i przybrać owocami.

file1312024509



FORUM - bieżące dyskusje

Ładowanie aut elektrycznych - gdzie…
Ostatnio zauważyłam, że przy marketach są masowo instalowane takie stacje, można iść...
Najbliższa przyszłość...
U mnie najbliższa przyszłość to załatwienie ważnych spraw formalnych, muszę z tym zdążyć przed majem.
Leczenie kanałowe zębów w Warszawie…
Można znaleźć, ale przy 1-kanałowym zębie.
ryby
Ja jem głównie łososia i tuńczyka.