Crunchella z truskawkami i brązowym cukrem

1 lipca 2011,
dodał: agf
Artykuł zewnętrzny

składniki:

wafel Crunchella Natural pszenno-ryżowy
truskawki
jogurt naturalny
cukier waniliowy
cukier brązowy

Truskawki obieramy, myjemy, wrzucamy do blendera.
Dodajemy jogurt naturalny i cukier waniliowy.
Miksujemy, ale nie na koktajl tylko tak by zostały większe kawałki.
Masę truskawkową nakładamy na wafel, obsypujemy całość cukrem brązowym, dekorujemy całymi truskawkami.
Uwaga! Deser należy przygotowywać tuż przed podaniem, bo wafle mogą szybko rozmięknąć.

file1309520698



FORUM - bieżące dyskusje

Tomaszów Mazowiecki
W tym mieście to nie ma szans na normalną pracę - jak jest coś...
Zakazane imiona dla dzieci
Oliwka to dla mnie koszmarne imię -kojarzy się z kosmetykiem ☺
rozstępy w bardzo młodym wieku
Wahania wagi są najgorsze; wtedy skóra rozciąga się i pęka tkanka łączna. ....
Wyjazd na Podlasie
Ostatnio Lubelskie fajnie się promuje w tv, piękne mają tam widoki....