Chipsy serowe

17 stycznia 2012,
dodał: GastroMonia
Artykuł zewnętrzny
Składniki:
  • parmezan w kawałku
  • tymianek
  • pieprz
Przygotowanie:
Parmezan ścieramy na tarce o grubych oczkach. Dodajemy tymianek i pieprz, wszystko razem mieszamy. Na rozgrzanej patelni najlepiej teflonowej formujemy małe placuszki, smażymy do momentu gdy ser będzie lekko odchodził od patelki, obracamy i smażymy na złoty kolor z drugiej strony. Zdejmujemy delikatnie i czekamy chwilę aż przestygną.

file1326796677



Preferencje plików cookies

Inne

Inne pliki cookie to te, które są analizowane i nie zostały jeszcze przypisane do żadnej z kategorii.

Niezbędne

Niezbędne
Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

Reklamowe

Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

Analityczne

Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Funkcjonalne

Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

Wydajnościowe

Wydajnościowe pliki cookie pomagają zrozumieć i analizować kluczowe wskaźniki wydajności strony, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia dla użytkowników.