Chipsy serowe

17 stycznia 2012,
dodał: GastroMonia
Artykuł zewnętrzny
Składniki:
  • parmezan w kawałku
  • tymianek
  • pieprz
Przygotowanie:
Parmezan ścieramy na tarce o grubych oczkach. Dodajemy tymianek i pieprz, wszystko razem mieszamy. Na rozgrzanej patelni najlepiej teflonowej formujemy małe placuszki, smażymy do momentu gdy ser będzie lekko odchodził od patelki, obracamy i smażymy na złoty kolor z drugiej strony. Zdejmujemy delikatnie i czekamy chwilę aż przestygną.

file1326796677



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....