herbatniki 5 op
mleko skondensowane gotowe 1 op
margaryna 1 szt
polewa gotowa 1 op
wiórka kokosowe 1/2 op
galaretka 1 op
Mleko skondensowane miksujemy z margaryną. Herbatniki układamy w prostokąt po 2 na szerokość i 5 na długość, następnie smarujemy masą, oklejamy herbatniki po bokach. Na koniec polewamy polewą i posypujemy wiórkami i pokrojoną galaretką.
 
         
 

 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
                    


 
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                           
                           
                          