Cebula z olejem lnianym

4 marca 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

cebula duża
olej lniany (z siemienia)
sól
pieprz

Cebulę pokroić w drobną kostkę, posolić, posypać pieprzem, odstawić na kilka minut, żeby zmiękła. Polać olejem lnianym. Wymieszać. Jeść z pieczywem.
Danie wigilijne.

file1267725765



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

2 komentarzy do Cebula z olejem lnianym

  1. avatar Ala pisze:

    Dzień dobry, chciałam spytać ile czasu może taka cebula stać w lodowce? Pozdrawiam

    • avatar Redakcja pisze:

      Dzień dobry,
      cebula w oleju lnianym powinna być przechowywana w warunkach chłodniczych najwyżej kilka dni. Później ulegnie skwaszeniu. Pozdrawiamy, Redakcja UiZ

Dodaj komentarz