Camembert na rukoli | Wszystko dla zdrowia i urody, porady kulinarne Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!

Camembert na rukoli

8 marca 2010, dodał: Marta
Artykuł zewnętrzny

Share and Enjoy !

Shares

Składniki:

2 serki camembert

5 brzoskwiń z puszki

3 plastry polędwicy wędzonej

1 łyżka mąki

1 jajko

rukola

oliwa z oliwek, sok z limonki, sól, pieprz

Sposób przygotowania:

  1. Na talerzach układamy rukolę,
  2. brzoskwinie i polędwicę kroimy w paseczki,
  3. układamy na rukoli,
  4. polewamy oliwą z oliwek i sokiem z limonki, solimy, pieprzymy,
  5. serki kroimy w poprzek na pół,
  6. obtaczamy w jajku i mącę,
  7. obsmażamy na patelni,
  8. układamy na sałatce

file1268036587

Share and Enjoy !

Shares


Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Najpopularniejsi autorzy ostatnich …
Zachwycił mnie Michał Śmielak. Jego znakomite thrillery pochłaniam z wypiekami na twarzy.
Kasowanie negatywnych opinii
To prawda. Klient czy użytkownik, który jest zadowolony z usług, produktów, obsługi przyjmuje...
Dane w chmurze
Trzymam prywatne pliki w chmurze. W pracy póki co mamy dostęp do...
Woda z dystrybutora
Może lepiej byłoby założyć w pomieszczeniu socjalnym filtr na kranówkę i zamiast dokupywać baniaczki,...