Burgery wołowe

12 kwietnia 2010,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny
Burgery wołowe po amerykańsku

Składniki:
1,5 kg mielonego mięsa wołowego
1 mała cebula, posiekana
1 łodyga selera, drobno posiekana
1/4 szklanki posiekanej świeżej natki pietruszki
sól i pieprz
8 hamburgerowych bułeczek

Przygotowanie:
W dużej misce wymieszać mięso, cebulę, seler i pietruszkę. Doprawić solą i pieprzem. Uformować 8 kotlecików. Grillować kotleciki na ruszcie przez ok. 8 min. obracając. Podawać na ciepło z podgrzanymi bułeczkami i ulubionymi dodatkami.



FORUM - bieżące dyskusje

Płock
Ja to już w ogóle nie widzę promocji, bo sam napis Promocja przeczy...
Domowe przepisy
Ja mam fajny przepis na domowe lody tj. rozgnieciony banan, 3 łyżki śmietany...
Kosmetyki z herbaty
Ja robię z kawy mielonej
Klasyka literatury - do czego wraca…
Do poprzedniej nawet się nie umywa i pomyśleć, że kiedyś reżyserzy potrafili zrobić coś wartościowego...