Boczek z cebulą

26 marca 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

Boczek surowy 15 dag
Cebula biała 2 szt
Sól
Pieprz
olej

Na 2 łyżkach oleju podsmażyć boczek, jak najwięcej wytopić, dodać pokrojoną w grube plasterki cebulę. Na wolnym ogniu smażyć, najlepiej przykryć pokrywką, od czasu do czasu mieszając. Na koniec doprawić solą i pieprzem. Spożywać z pieczywem lub z ziemniakami.

file1269641479



FORUM - bieżące dyskusje

Inhalacje
Jesteśmy w końcu po leczeniu i mam nadzieję, że w to już naprawdę koniec...
Leczenie kanałowe zębów w Warszawie…
Co do leczenia kanałowego zębów mam nieco wątpliwości czy aby powinno się...
Ładowanie aut elektrycznych - gdzie…
Ostatnio zauważyłam, że przy marketach są masowo instalowane takie stacje, można iść...
Najbliższa przyszłość...
U mnie najbliższa przyszłość to załatwienie ważnych spraw formalnych, muszę z tym zdążyć przed majem.