Boczek w jogurcie

29 listopada 2009,
dodał: MONIKA
Artykuł zewnętrzny
  • boczek 1 kg
  • jogurt naturalny 2 op
  • czosnek granulowany

Boczek kroimy. Do jogurtu dodajemy czosnek i polewamy boczek. Wstawiamy do lodówki na 3 godzinki, po 3 godzinkach pieczemy na grillu.



FORUM - bieżące dyskusje

Samotne wakacje - jak je spędzić?
Można też korzystać z hosteli i pokojów wieloosobowych. Tam płaci się za łóżko,...
Gry, zabawy, skecze w domu, na impr…
O jejku, jak dawno w to nie grałam. Na imprezę idealne, bo rozgrywki krótkie....
Problemy z roślinkami
Ciekawa kompozycja te dwa kwiaty razem. Nie pomyślałabym o tym, bo wydawać by...
Dobry tusz z silikonową szczoteczką…
Kupiłam niedawno tusz do rzęs z olejkiem. Taki w zielonym pojemniczku. Nie miałam względem...