Boczek w jogurcie

29 listopada 2009,
dodał: MONIKA
Artykuł zewnętrzny
  • boczek 1 kg
  • jogurt naturalny 2 op
  • czosnek granulowany

Boczek kroimy. Do jogurtu dodajemy czosnek i polewamy boczek. Wstawiamy do lodówki na 3 godzinki, po 3 godzinkach pieczemy na grillu.



FORUM - bieżące dyskusje

Reportaże, książki oparte na faktac…
Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
Klasyka literatury - do czego wraca…
Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
ulubione filmy
Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
"Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...