Biała kiełbasa z konfiturą z czerwonej cebuli

10 marca 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Ilość: dla 4 osób
Czas przygotowania: 25 minut

Niezbędne składniki:

500 g białej kiełbasy
4 czerwone cebule
2-3 łyżki miodu
1 ząbek czosnku
50 ml czerwonego wina
2 łyżki oleju
50 g masła

Produkty KAMIS:

50 ml Octu balsamicznego
1 łyżeczka Majeranku
Pieprz czarny mielony
Sól morska w młynku

Kiełbasę posmarować delikatne olejem i wstawić na 20 minut do rozgrzanego do 180 st. piekarnika. Cebulę pokroić w piórka, podsmażyć na maśle, dodać wino, ocet balsamiczny, dusić na małym ogniu około 15 minut. Pod koniec dodać miód, majeranek, doprawić solą i pieprzem. Podawać z pieczoną białą kiełbasą.

2 biala kielbasa z konfitura



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz