Bakłażan faszerowany z grilla

6 lipca 2014, dodał: NaWidelcu
  • bakłażan 1 szt
  • ser żółty 1 plaster
  • papryka czerwona 1/2 szt
  • por 100 gram
  • pierś z kurczaka 100 gram
  • przyprawy do grilla
  • sos czosnkowy 3 łyżki

Krok 1

original

Bakłażan myjemy, przekrawamy na pół, wydrążamy środek, grillujemy z obu stron.

Krok 2

original

Pierś z kurczaka kroimy w cieniutkie plastry, nacieramy przyprawami, grillujemy.

Krok 3

original

Bakłażan wykładamy serem i grillujemy aż do jego rozpuszczenia.

Krok 4

original

W tym czasie kroimy warzywa ( w tym pokrojony środek bakłażana) i grillujemy posypane przyprawą.

Krok 5

Do bakłażana wkładamy warzywa wymieszane z mięsem, polewamy sosem czosnkowym i dekorujemy papryką.

file1404686483



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


Aleja handlowa

Modelujące talię, wygładzające linię bioder
Cena:
45 zł
Duże rozmairy - sklep EDorota.pl
Cena:
179 zł
Piękne włosy, skóra i paznokcie
Cena:
99
Sklep EDorota.pl
Cena:
199 zł
Technologia ŻYWEJ WODY
Cena:
290 zl
STOP

FORUM - bieżące dyskusje

.Fryzura Ślubna
Polecam stylistów z In Harmony, przy okazji skorzystałam z koloryzacji no bo świadkowa...
Włosy wypadają i łamią się... jak s…
A może lepiej iść do fryzjera? Ja miałam ten sam problem, który wynikał z...
NFZ, NZOZ, lekarze i cała reszta
> niechcemisie napisał/a:Ostatnio gdyby nie czyjeś znajomości, wykończyłby mnie ból. Ktoś załatwił mi...