Awokado z łososiem i kaparami – przystawka imprezowa

7 marca 2013,
dodał: mysiowa
Artykuł zewnętrzny

1 awokado, łyżka pokrojonego łososia wędzonego, łyżka mascarpone, łyżka cytryny, łyżeczka musztardy sarepskiej, 10 kaparów, pieprz, łyżeczka majonezu, kiełki sojowe, kilka paseczków kapusty pekińskiej

 

awokado wydrążyć i skropić sokiem cytrynowym , łupiny do lodówki, następnie mieszam w miseczce miąższ awokado, łososia, kapary, musztardę, majonez; napełniam tym łupinki i kładę na szatkowanej pekińskiej, przystrajam kiełkami, które wzbogacają smak- nie tylko fajowo wyglądają :)

file1362651708



FORUM - bieżące dyskusje

Tomaszów Mazowiecki
W tym mieście to nie ma szans na normalną pracę - jak jest coś...
Zakazane imiona dla dzieci
Oliwka to dla mnie koszmarne imię -kojarzy się z kosmetykiem ☺
rozstępy w bardzo młodym wieku
Wahania wagi są najgorsze; wtedy skóra rozciąga się i pęka tkanka łączna. ....
Wyjazd na Podlasie
Ostatnio Lubelskie fajnie się promuje w tv, piękne mają tam widoki....