Awokado z łososiem i kaparami – przystawka imprezowa

7 marca 2013,
dodał: mysiowa
Artykuł zewnętrzny

1 awokado, łyżka pokrojonego łososia wędzonego, łyżka mascarpone, łyżka cytryny, łyżeczka musztardy sarepskiej, 10 kaparów, pieprz, łyżeczka majonezu, kiełki sojowe, kilka paseczków kapusty pekińskiej

 

awokado wydrążyć i skropić sokiem cytrynowym , łupiny do lodówki, następnie mieszam w miseczce miąższ awokado, łososia, kapary, musztardę, majonez; napełniam tym łupinki i kładę na szatkowanej pekińskiej, przystrajam kiełkami, które wzbogacają smak- nie tylko fajowo wyglądają :)

file1362651708



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...