Młode ziemniaczki odsmażane na maśle

13 lutego 2011, dodał: Henia
Artykuł zewnętrzny

składniki:


koperek
masło naturalne
kefir lub maślanka albo kwaśne mleko

Ziemniaczki kroimy w talarki, wkładamy na rozgrzane (nie przypalone) masło i obsmażamy na złoto.Pod koniec smażenia wsypujemy drobniutko posiekany koperek. Jeszcze chwilkę smażymy i … gotowe! Smacznego!



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...