Młode ziemniaczki odsmażane na maśle

13 lutego 2011,
dodał: Henia
Artykuł zewnętrzny

składniki:


koperek
masło naturalne
kefir lub maślanka albo kwaśne mleko

Ziemniaczki kroimy w talarki, wkładamy na rozgrzane (nie przypalone) masło i obsmażamy na złoto.Pod koniec smażenia wsypujemy drobniutko posiekany koperek. Jeszcze chwilkę smażymy i … gotowe! Smacznego!



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....