Dip jogurtowy z mango

25 września 2010, dodał: agf
Artykuł zewnętrzny

Mango obieramy ze skórki, wyciągamy pestkę, kroimy na kawałki, miksujemy. Dodajemy jogurt naturalny (najlepiej gęsty), można dorzucić łyżkę gęstej śmietany i ewentualnie lekko dosalamy do smaku. Ja ten dip podaję głównie do mięs.

file1285436673



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Nietypowa aranżacja biura - jak sąd…
Nietypowa ale praktyczna aranżacja biura może być jak najbardziej. Podoba mi się!
"nocne marki" - dozwolone po 22 :)
Ja bardzo późno chodzę spać, więc zanim zasnę co nie mam z tym...
Depilacja-co najlepsze?
Depilatory laserowe są bardziej precyzyjne niż IPL. Wielu ekspertów uznaje, że jest to najskuteczniejsza...
Torebka duża czy mała?
Małe torebki okazują się być świetnym dodatkiem stylizacyjnym. Dla przykładu mała torebka na łańcuszku...