Kapusta kiszona z mandarynkami i koperkiem :

9 maja 2010,
dodał: Babciagramolka
Artykuł zewnętrzny

Delikatna surówka z kiszonej kapusty – doskonała do smażonych ryb.

Czas :

Składniki :

  • 30 dag kiszonej kapusty ( mało kwaśnej )
  • 1 mała cebulka
  • 1/3 małej puszki mandarynek w syropie odsączonych z zalewy
  • 3 łyżki pokrojonego koperku
  • pieprz mielony
  • 3 łyżki oleju z pestek winogron

Odcisnąć kapustę z soku ( jak jest za kwaśna to lekko przepłukać ).Mandarynki pokroić w kawałki, a cebulę w drobną kostkę .Wymieszać kapustę, cebulę , mandarynki, koper z olejem . Doprawić do smaku mielonym pieprzem.

file1273398306



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...