Kapusta po węgiersku

20 kwietnia 2010, dodał: Kizia Mizia
Artykuł zewnętrzny

składniki:

główka białej kapusty
2 jaja
tarta bułka
sól, tłuszcz

Kapustę po usunięciu zewnętrznych liści należy umyć i w całości ugotować w wodzie z dodatkiem soli. Po ugotowaniu osączyć i pokroić w grube plastry. Przygotowane plastry zanurzyć w roztrzepanych jajach, następnie obtoczyć kawałki kapusty w tartej bułce, usmażyć na gorącym tłuszczu, podawać z ziemniakami.



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...