Wielkanocne potrawy z majonezem

2 kwietnia 2015, dodał: BestBrandsPR
Artykuł zewnętrzny

file1427981124

Niezawodny dodatek do sałatek, wędlin oraz przekąsek może być tylko jeden. Jaki? Oczywiście Majonez Kielecki! Dzięki niezmiennej recepturze oraz wysokiej jakości składnikom produkt ten od lat króluje na świątecznych stołach.

Co go wyróżnia? Przede wszystkim gęsta, gładka i kremowa konsystencja, wyrazisty smak, a także brak substancji konserwujących. To wszystko sprawia, że wyrób jest jednym z najczęściej wybieranych majonezów w kraju! Ponadto, obok tradycyjnej wersji kultowego Majonezu Kieleckiego, WSP Społem oferuje również dwa inne warianty tego dodatku – z czosnkiem oraz Omega-3. Zatem, podczas świątecznych przygotowań odkręć swój ulubiony słoiczek majonezu i dopraw nim wielkanocne menu. Dzięki temu, rodzinna uczta będzie po prostu… wyjątkowa!



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.