Grillowane warzywa

10 czerwca 2014, dodał: lochness705
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

1 papryka czerwona i żółta

3 cukinie

1 czerwona cebula

2 łyżeczki oliwy,pieprz

Dressing:

1 papryczka chili

ząbek czosnku

1/2 pęczek kolendry

1 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek

łyżeczka czerwonego octu winnego

Przygotowanie:

Papryki oczyścić, pokroić na ćwiartki. Cukinię pokroić na ukośne plastry. Cebulę na ósemki.Warzywa włożyć do miski, skropić oliwą, oprószyć pieprzem. Ułożyć na tacce do grillowania, cukinia i cebula będzie upieczona wcześniej niż papryka.

Składniki dressingu wymieszać, skropić upieczone warzywa.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz