Sól

11 marca 2010,
dodał: madzia
Artykuł zewnętrzny

Szczypta soli dokwasi także gotujący się rabarbar i pozwoli na mniejsze użycie cukru.
Do gotowania jajek także warto dodać odrobinę soli, zapobiegnie to popękaniu ich podczas gotowania.
Kiedy gotuję jabłka dodaję szczyptę soli, sól ta zmiękcza i szybciej się gotują, sól wydobywa również zapach z jabłek.



FORUM - bieżące dyskusje

Tomaszów Mazowiecki
W tym mieście to nie ma szans na normalną pracę - jak jest coś...
Zakazane imiona dla dzieci
Oliwka to dla mnie koszmarne imię -kojarzy się z kosmetykiem ☺
rozstępy w bardzo młodym wieku
Wahania wagi są najgorsze; wtedy skóra rozciąga się i pęka tkanka łączna. ....
Wyjazd na Podlasie
Ostatnio Lubelskie fajnie się promuje w tv, piękne mają tam widoki....