Blaszka

11 marca 2010, dodał: madzia
Artykuł zewnętrzny

Blaszki  do pieczenia ciasta, które mają ślady rdzy, należy posypać grubą solą kuchenną i po 10-15 minut pocierać kawałkiem skórki od słoniny. Rdza zniknie, a blaszkę należy dokładnie umyć i starannie wysuszyć, aby uniknąć w nowego zardzewienia.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Żubrówka czy Luksusowa na imprezę?…
Ja nie piję wódki, więc się nie wypowiem która lepsza. Ja na imprezę...
Jaki utrwalacz do pazknoci ???
Utwardzacz może być stosowany jako baza pod kolorowy lakier lub samodzielnie, jako preparat odżywczy....
Niechęć do macierzyństwa
W takim uproszczonym schemacie myślenia nie mieszczą się inne powody, z jakich ktoś...
pasemka na czarne włosy
Pasemka na czarnych włosach mogą być subtelne i naturalne, na przykład w kolorze średniego...