Smażenie bez tłuszczu

7 marca 2010, dodał: Alfa i Omega
Artykuł zewnętrzny

Na zwykłej patelni możemy również smażyć be tłuszczu. Patelnie należy silnie rozgrzać i mocno wetrzeć w nią szmatka łyzkę soli kuchennej. Sól następnie usuwamy, a patelnię wycieramy do sucha. Na tak przygotowanej gorącej, suchej patelni można obsmażyć produkty wymagające krótkiej obróbki cieplnej.

file1267950874



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.