Woda kokosowa Chi z tajlandzkich kokosów!

8 października 2013, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Woda kokosowa Chi jest absolutną nowością na rynku polskim – w 100% naturalną, pozyskiwaną z młodych, zielonych tajlandzkich kokosów.

Chi_naturalne_aranz

Nie zawiera konserwantów, laktozy ani cukru.  Poziomem elektrolitów przypomina osocze ludzkiej krwi. Jest bogata w niezbędne dla organizmu składniki odżywcze, takie jak magnez, potas, wapń, fosfor, witaminy B1, B2, B3, B5, B6 i C. Idealna w przypadku anemii, hipokaliemii czy narażenia na stres. Zawiera kwas laurynowy występujący również w mleku matki (wspomagający układ immunologiczny), mogą ją spożywać kobiety w ciąży oraz dzieci już od pierwszych miesięcy życia. Woda kokosowa posiada właściwości antybakteryjne, antywirusowe, antyalergiczne oraz przeciwgrzybiczne i przeciwzapalne. Skutecznie reguluje gospodarkę wodną i metabolizm; nawadnia organizm 10-krotnie lepiej niż napoje izotoniczne. Chi dostępne jest w wersji naturalnej, z dodatkiem ananasa, mango lub owoców tropikalnych oraz jako kawa i czekolada na bazie mleka kokosowego. Wyłącznym dystrybutorem jest firma OnlyEKO. Dostępność: delikatesy „Kuchnie Świata”,