Przekąska w galarecie

28 lutego 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

Kilka plasterków szynki
Kukurydza z puszki
Ogórek konserwowy
Papryka
Cebula
Jajko na twardo
Marchew gotowana
1 żelatyna
rosół z kostki rosołowej

W plastry szynki owinąć cząstkę jajka, ¼ ogórka i kawałek papryki. Ułożyć w szklanym naczyniu, udekorować kukurydzą, ogórkiem itd. Zalać żelatyną rozpuszczoną w bulionie według przepisu

file1267368330



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Jak rozmawiać z małym dzieckiem o j…
Mówmy dziecku o swoich potrzebach i uczuciach. Dawanie jasnych komunikatów – jak twoje zachowanie...
Jak poznałyście i zakochałyscie się…
Ja swojego przyszłego męża poznałam na dyskotece. To były czasy pięknej młodości,beztroskiej i niezapomnianej zabawy.
Wzór na spodniach
Choć wydaje się to kłopotliwe, stworzenie stylizacji ze spodniami we wzory nie jest...
wzdęcia
Dobrym sposobem na wzdęcia są herbatki ziołowe. Osobom, które często mają problem z uciskającymi...