Pszenny chleb na miodzie (z automatu do pieczenia chleba)

22 lutego 2010,
dodał: IwonaF
Artykuł zewnętrzny

350 ml mleka

540 g maki pszennej (typ 650)

2 łyżki miodu

1/2 łyżeczki soli

20 g swieżych drożdży

Do automatu wlewamy mleko, wsypujemy połowę mąki, miód, sól, resztę mąki oraz pokruszone drożdże. Włączamy program podstawowy (3 godziny).

Smacznego!

file1266835593



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...