Sałatka z czerwonej fasoli i tuńczyka

17 marca 2013, dodał: czekoladka
Artykuł zewnętrzny

 

Składniki:

puszka czerwonej fasoli, puszka tuńczyka w sosie własnym, mała cebula, 2 łyżki octu jabłkowego 3 łyżki oliwy, łyżka pikantnego ketchupu, sól, pieprz, łyżeczka majeranku, łyżeczka świeżej natki pietruszki.

 

Fasolę odsączyć i opłukać zimną wodą. Dodać drobno posiekaną cebulkę, natkę pietruszki, majeranek i dobrze odsączonego tuńczyka. Przygotować sos: oliwę zmieszać z ketchupem i octem jabłkowym, doprawić solą i pieprzem. Sosem polać sałatkę, wymieszać.

 

file1363532821



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.