Makaron szpinakowy z cieciorką i pieczarkami

11 marca 2013,
dodał: iwa643
Artykuł zewnętrzny

składniki

1/2 opakowania makaronu szpinakowy,
1 puszka cieciorka,
20 dag pieczarek
1  cebula,
1/2 szt marchewki
1 łyżka oleju rzepakowego
pieprz,
Sól

Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu. Odcedzamy. Na patelni rozgrzewamy olej podsmażamy drobno pokrojoną marchewkę i posiekana cebulkę. Następnie dodajemy pokrojone w plasterki pieczarki. Gdy warzywa zrobią się złote dodajemy cieciorkę , mieszamy. Dodajemy makaron , doprawiamy sola i pieprzem do smaku.

file1363026873



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....