Sprzęt firmy Boerner – opinia

21 września 2012,
dodał: cisowianka20
Artykuł zewnętrzny
Dzisiaj chcę Wam zaprezentować surówkę zrobioną na tym sprzęcie:
Poszatkowana jedna duża główka kapusty pekińskiej.
Na tarce utarłam 2 duże marchwie i 1 dużą pietruszkę.
Dodałam 2 sosy koperkowo-ziołowy Winiary i paprykowo-ziołowy Knorr + sól, pieprz i wegeta do smaku.
gotowa surówka
efekt końcowy surówki

Czas przygotowania surówki – bardzo krótki, ponieważ krojenie przebiega szybko i sprawnie. Wszystkich możliwości Boernera jeszcze nie zdążyłam wykorzystać, gdyż musiałam wyjechać na parę dni. Z tych elementów które wykorzystałam jestem super zadowolona. Na pewno pozostałe części tego urządzenia bardzo ułatwią mi pracę w kuchni, skrócą czas, a po za tym liczy się efekt tego co zrobią. Będę systematycznie dodawać moją opinie i zdjęcia. W obecnej chwili mogę z czystym sumieniem polecić ten sprzęt każdej gospodyni domowej.



Preferencje plików cookies

Inne

Inne pliki cookie to te, które są analizowane i nie zostały jeszcze przypisane do żadnej z kategorii.

Niezbędne

Niezbędne
Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

Reklamowe

Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

Analityczne

Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Funkcjonalne

Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

Wydajnościowe

Wydajnościowe pliki cookie pomagają zrozumieć i analizować kluczowe wskaźniki wydajności strony, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia dla użytkowników.