Pieczarki faszerowane ziemniakami

14 września 2012,
dodał: kantyczka
Artykuł zewnętrzny

Składniki:
10 dużych pieczarek
olej
2 ziemniaki
4 jajka
pęczek szczypiorku
2 łyżki masła
sól
pieprz czarny
natka pietruszki

Przygotowanie:

Jajka i ziemniaki w mundurkach ugotować, ostudzić i obrać. W misce wymieszać
ugniecione widelcem ziemniaki, jajka, miękkie masło, posiekany szczypior, sól i pieprz.
Pieczarki smażyć na dużym ogniu, aż uzyskają złotą skórkę. Po ostygnięciu napełnić kapelusze masą, udekorować natką pietruszki.



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...