Makaron z kurkami i kozim serem

11 września 2012, dodał: nicestt
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

oliwa z oliwek i masło do smażenia

30dkg kurek

szklanka wysokoprocentowej śmietany

2 ząbki czosnku posiekane

filiżanka sera koziego

bazylia

sól i pieprz

Przygotowanie:

Na patelni podsmażyć kurki i czosnek do miękkości przez około 10 minut. Jeśli kurki nie puszczą soku, można dodać do nich odrobinę wody lub białego wina. Do podsmażonych kurek dolać śmietanę i chwilę pogotować. Do sosu dodać połowę sera koziego i rozpuścić. Gotowy makaron przyprawić solą, pieprzem, bazylią i pozostałym serem kozim.



FORUM - bieżące dyskusje

Straciłam dwa zęby. Gdzie wstawiać …
Implanty też mają skutki uboczne, bo to metal, obce ciało w dziąśle...
Przyda się dziecku tablet?
Laptop jest najbardziej uniwersalny...
Problemy z PPK
Ja tam liczę na siebie, a nie na narzucone przez państwo opcje, które...
Cała prawda o mężczyznach
Faceci działają tylko w swoim interesie, zauważyłam już dawno, że nie kierują się uczuciami...