Aromatyczna rybka

29 stycznia 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

½ kg filetów rybnych
1 jajko
bułka tarta
sól, pieprz
tymianek, bazylia
czosnek

Rybę rozmrozić, posypać przyprawami, natrzeć roztartym czosnkiem i odstawić w chłodne miejsce na kilka godzin. Odsączyć na sicie. Rozbić jajko. Obtaczać rybę w bułce tartej, jajku i znów w bułce. Smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Podawać z ziemniakami i dowolną  surówką.

file1264796106



FORUM - bieżące dyskusje

Odciski na palcach stóp
Im dłużej się naciska te same części stopy ,tym większe ryzyko odcisków....
Najdziwniejsze prace domowe Waszych…
Napisanie wiersza. No nie każde dziecko to materiał na poetę:)
Nocleg Rewa
Ceny i w domkach już oszalały, taniej i przyjemniej jest wyjechać za granicę, naprawdę....
Zazdrość o byłą partnerkę chłopaka…
Wiele dziewczyn jest zadrosnych, bo czują się niepewnie w związku, czyli facet...