Boczek pieczony z cebulą

27 stycznia 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

1 kg chudego boczku
1 duża cebula
3 ząbki czosnku
sól, pieprz
ostra papryka
majeranek
imbir świeży

Boczek natrzeć solą, pieprzem i czosnkiem, zostawić najlepiej na noc w chłodnym miejscu szczelnie przykryte. Na drugi dzień przed pieczeniem posypać papryką, obłożyć imbirem drobno pokrojonym i posypać majerankiem. Na wierzchu ukłożyć cebulę grubo pokrojoną. Piec około 1,5 godziny.

file1264606074



FORUM - bieżące dyskusje

Czy znacie jakiś ośrodek terapii na…
Pacjent musi jednak chcieć wyjść z nałogu, najlepsze osrodki nie pomogą bez jego chęci...
Częstochowa
Najszybciej można znaeźć pracę przez agencje pracy, oczywiście nie jakąś super, ale taką...
Fryzura a zawód
Wg mnie fryzura to drugorzędna sprawa, a o powadze świadczy zachowanie...
Jak urządzić łazienkę dla osoby sta…
Polecam też dobre punktowe oświetlenie jak ktoś ma problem ze wzrokiem...