Łazanki z kapustą

21 stycznia 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

1 kg kapusty kiszonej

1 marchew

1 cebula

garść grzybów suszonych

makaron łazanki

ziele angielskie

liść laurowy

Kapustę gotować dodać grzyby zalane wrzącą wodą i wypłukane, listek laurowy, ziele angielskie i startą marchew. Cebulę pokrojoną w kostkę podsmażyć na łyżce oleju i dodać do kapusty. Na koniec dodać łazanki ugotowane na al. dente i wszystko razem wymieszać. Podgotować jeszcze kilka minut i gotowe.

file1264104979



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Jak rozmawiać z małym dzieckiem o j…
Mówmy dziecku o swoich potrzebach i uczuciach. Dawanie jasnych komunikatów – jak twoje zachowanie...
Jak poznałyście i zakochałyscie się…
Ja swojego przyszłego męża poznałam na dyskotece. To były czasy pięknej młodości,beztroskiej i niezapomnianej zabawy.
Wzór na spodniach
Choć wydaje się to kłopotliwe, stworzenie stylizacji ze spodniami we wzory nie jest...
wzdęcia
Dobrym sposobem na wzdęcia są herbatki ziołowe. Osobom, które często mają problem z uciskającymi...