Gruszka w wędzonce.

24 sierpnia 2009,
dodał: Babciagramolka
Artykuł zewnętrzny

Gruszka w wędzonce.


Czas : 10 minut
Składniki :
1 gruszka ( nie za bardzo dojrzała bo może się rozpaść )
8 plasterków wędzonki
1 łyżka oleju
czarny pieprz mielony

Gruszkę obrać , usunąć gniazdo nasienne i przekroić na 8 części. Każdy kawałek gruszki posypać pieprzem i zawinąć w plasterek wędzonki . Spiąć wykałaczką . Na patelni rozgrzać olej i obsmażyć gruszkę w wędzonce na rumiano. Podawać na ciepło lub zimno.

 

nadesłane: Babciagramolka



FORUM - bieżące dyskusje

Nasze mniejsze i większe kłamstwa:)…
Tak jest chyba najlepiej. Przynajmniej nie ma się później wyrzutów sumienia.
Włókniaki na powiekach
> rosie napisał/a: > Ja bym najpierw leczyla przyczynę czyli insulinoopornosc....Lekarze sami na to nie wpadli...? No...
Nadkwasota
Od mniej więcej roku, może troszkę dłużej, miewam wieczorami zgagę. Pomaga mi zjedzenie kilku...
Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Do tego masaż skóry głowy i całego czepca podczas wcierania. Nie każdy pamięta...