Wafelki z masą krówkową

1 czerwca 2012, dodał: milady
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

  • wafle suche
  • gotowa masa krówkowa

Przygotowanie:

Wafle przekładamy masą, owijamy folią spożywczą, przyciskamy czymś ciężkim np. deską, książką i wkładamy do lodówki. Po 3 godzinach kroimy w dowolne kształty i zjadamy.

Propozycja: gdy nie uda nam się zakupić gotowej masy krówkowej, możemy wafle przełożyć nutellą, dżemem, albo ugotować masę krówkową 3 godziny w puszce i po ostudzeniu smarować je.

file1338546036



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Motyle w obiektywie
Gdzie one latają o tej porze roku? Ja ich w moich okolicach nie spotykam....
Motyle w obiektywie
https://w.fotka.com/024/123/2e6b905b31.jpg https://w.fotka.com/024/123/9ea41a32b6.jpg https://w.fotka.com/024/123/830abd9232.jpg https://w.fotka.com/024/123/38604270b6.jpg https://w.fotka.com/024/123/ebb4908516.jpg Rusałka Kratkowiec - Araschnia levana. Wiosenna szata barwna.
Błąd lekarski?
Nie bardzo wierzę , że coś nie działa bo to taki organizm....
Multicooker: Philipsa czy Redmonda?
Ja nie mam i jakoś żyję ☺