Fasolka po bretońsku

17 stycznia 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    ½ kg fasoli
    20 dkg kiełbasy
    20 dkg boczku wędzonego
    1 cebula
    olej do smażenia
    koncentrat pomidorowy
    sól
    pieprz
    vegeta pikantna
    listek laurowy
    ziele angielskie

    majeranek


      Fasolę namoczyć na noc. W tej samej wodzie co się moczyła, gotujemy około ½ godziny. Następnie podsmażamy cebulkę pokrojoną w kostkę, kiełbasę i boczek. Gotujemy następne ½ godziny. Dodajemy koncentrat pomidorowy oraz przyprawiamy do smaku.

      file1263739428



      FORUM - bieżące dyskusje

      Włosy wypadają i łamią się... jak s…
      Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
      Nadkwasota
      Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
      Co sądzicie o liposukcji.
      Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
      Powiekszenie biustu
      W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...