Spaghetti z własnym sosem

12 stycznia 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

makaron spaghetti
mięso mielone
mała cebulka
koncentrat pomidorowy
bazylia
vegeta
pieprz
papryka ostra
sok z cytryny
odrobina cukru do smaku

W zależności ile potrzebujemy sosu tyle przygotowujemy mięsa mielonego (ok 30 dag).

Najpierw podsmażamy na oleju cebulkę pokrojoną w kostkę, następnie dodajemy mięso mielone najlepiej własne nie kupione. Podsmażamy około 10-15 minut. Dodajemy koncentrat pomidorowy, sok z cytryny i przyprawy. W między czasie gotujemy spaghetti. Polewamy sosem.

file1263312107



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

wakacyjne kolory paznokci
Neonowe kolory – odważne i energetyzujące. Neonowe kolory to prawdziwy hit lata 2024. Żywe...
Koncerty
Ja byłam ostatnio na dni Tyczyna gdzie był koncert zespołu IRA. Wspaniały, niezapomniany koncert!!!
pokój dziecięcy
Ozdoby na ścianę do pokoju dziecka to doskonały sposób na nadanie pomieszczeniu charakteru...
Jaka fryzura do okrągłej twarzy?
Dla twarzy okrągłej idealnym rozwiązaniem jest long bob, zwany również lobem. To dłuższa wersja...