Sałatka z zupek chińskich

26 sierpnia 2009, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny
Składniki:

dla 2-4 osób
kapusta pekińska, 1 główka
kukurydza, 2 puszki
papryka kolorowa, 2-3 różne kolory
por (biała część), 1szt 
zupki chińskie o smaku kurczaka, 3szt
majonez, pół słoiczka
  
Opis przygotowania
  
czas przygotowania: do 45 min
1. posiekać kapustę, paprykę pokroić w kostkę , kukurydzę odcedzić z zalewy, pora drobno pokroić. wrzucić do miski połowę tych składników. rozdrobnić makaron z zupek chińskich i wrzucić do miski wraz z dodaną w paczce przyprawą. resztę wcześniej pokrojonych składników wrzucić do miski. dodać majonez. wymieszać.
 2. gotową sałatkę wstawiamy na pół godziny do lodówki aby składniki się przegryzły

nadesłane: Małgorzata D.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz