Brzoskwinie z żurawiną do mięs .

21 sierpnia 2009,
dodał: Babciagramolka
Artykuł zewnętrzny

Brzoskwinie z żurawiną do mięs .


Szybka przystawka do mięs .

Czas : 5 minut

Składniki :

4 połówki brzoskwiń z syropu
4 łyżeczki konfitury z żurawiny
Pieprz czarny mielony

Brzoskwinie odsączyć z syropu. W miejsca po pestkach włożyć po łyżeczce konfitury z żurawiny .Oprószyć mielonym pieprzem czarnym .
Podawać do pieczonych mięs i drobiu .

 

nadesłane: Babciagramolka



FORUM - bieżące dyskusje

Samotne wakacje - jak je spędzić?
Można też korzystać z hosteli i pokojów wieloosobowych. Tam płaci się za łóżko,...
Gry, zabawy, skecze w domu, na impr…
O jejku, jak dawno w to nie grałam. Na imprezę idealne, bo rozgrywki krótkie....
Problemy z roślinkami
Ciekawa kompozycja te dwa kwiaty razem. Nie pomyślałabym o tym, bo wydawać by...
Dobry tusz z silikonową szczoteczką…
Kupiłam niedawno tusz do rzęs z olejkiem. Taki w zielonym pojemniczku. Nie miałam względem...