Tuńczyk z orzechami

30 listopada 2009, dodał: KATE
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

  • 75 dag tuńczyka lub innej ryby
  • cytryna
  • 3 ząbki czosnku
  • 4 orzechy włoskie
  • 4 łyżki oliwy
  • sól, biały pieprz

Wykonanie:

Tuńczyka pokrój na porcje, skrop sokiem z cytryny,. Czosnek rozetrzyj z solą i pieprzem. Orzechy posiekaj i wymieszaj z czosnkiem. Zrumień rybę na oleju z obu stron. Obłóż pastą czosnkowo- orzechową, zmniejsz ogień, przykryj, duś ok 15 min.



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.