Jesienny makaron ze świeżymi grzybami

30 września 2011, dodał: jaga23
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

– ok. 30 dag świeżych grzybów (leśnych np. podgrzybków, maślaków, borowików lub kurek)
– makaron spaghetti,
– masło (do smażenia),
– sól, pieprz,
– natka pietruszki.

Jest to prosty, ale niezawodny sposób na makaron. Grzyby  należy oczyścić i podsmażyć na maśle, z dodatkiem pieprzu i soli. Ugotowany makaron wrzucamy na patelnię i smażymy krótko razem z grzybami. Do smaku dodajemy posiekana natkę pietruszki. Makaron ten jest bardzo lekki i prosty w przygotowaniu.

Smacznego!


fot. redakcja



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Nietypowa aranżacja biura - jak sąd…
Nietypowa ale praktyczna aranżacja biura może być jak najbardziej. Podoba mi się!
"nocne marki" - dozwolone po 22 :)
Ja bardzo późno chodzę spać, więc zanim zasnę co nie mam z tym...
Depilacja-co najlepsze?
Depilatory laserowe są bardziej precyzyjne niż IPL. Wielu ekspertów uznaje, że jest to najskuteczniejsza...
Torebka duża czy mała?
Małe torebki okazują się być świetnym dodatkiem stylizacyjnym. Dla przykładu mała torebka na łańcuszku...