Zupa pieczarkowa

23 listopada 2009,
dodał: KATE
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

  • 8 łyżek ryżu
  • 10 pieczarek
  • 2 marchewki małe
  • 1 szczypta gałki muszkatołowej
  • 1 kostka bulionowa
  • natka pietruszki do posypania

Sposób przygotowania

  1. Zagotować wodę z ryżem i kostką bulionową dodać marchewkę stratą na tarce o dużych oczkach i pieczarki pokrojone w kostkę.
  2. Gotować do miękkości.
  3. Na koniec dodać szczyptę gałki muszkatołowej. Gotową zupę rozlać do talerzy i posypać natką pietruszki



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...