Ciasto z rabarbarem i migdałami

1 lipca 2012,
dodał: Yolana
Artykuł zewnętrzny

składniki:

4 jaja
szklanka cukru
2 szklanki maki pszennej
3/4 szklanki oleju
aromat migdałowy
5 gałązek rabarbaru
płatki migdałów
cukier waniliowy Delecta
proszek do pieczenia – łyżeczka

Jajka zmiksować z cukrem, dodać mąkę, proszek, na końcu aromat i olej, Całość miksować około 3 minuty. Na wierzch kładziemy pokrojony w kostkę rabarbar i posypujemy całość obficie płatkami. Pieczemy całość w nagrzanym piekarniku w temp. 200 stopni C.



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...