Bób z pieczarkami w sosie pomidorowym

26 czerwca 2011,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

gotowe w 30 minut…

Bób

Sos pomidorowy

Pieczarki

Cebula

czosnek

Sól

Pieprz

Bób ugotować w osolonej wodzie. Odsączyć na sicie. Na patelni podsmażyć na złoty kolor pokrojone w plasterki pieczarki, pokrojoną w kostkę cebulę i czosnek przeciśnięty przez praskę lu drobniutko posiekany. Dodać ugotowany bób i dalej smażyć jeszcze około 5 minut. Na końcu dodać sos pomidorowy i razem wymieszać. Chwilkę podgotować. Włożyć na talerz. Udekorować.  Podawać z pieczywem

file1309122236



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...