Sos ze świeżych kurek

14 czerwca 2011, dodał: czekoladka
Artykuł zewnętrzny

SKŁADNIKI: 1/2kg kurek, 200 ml śmietany kremówki, sól, pieprz, 3 łyżeczki masła.

Grzyby oczyścić, większe przekroić. Podsmażyć na maśle, dodać śmietanę, dusić na małym ogniu do miękkości, od czasu do czasu mieszając. Doprawić do smaku.

Przepis na ten sos jest bardzo prosty. Dzięki kremówce ma wyjątkowy smak.

file1308056607



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.