Naleśniki ze szpinakiem i serem feta z sałatką z roszponki

26 maja 2011, dodał: Alfa i Omega
Artykuł zewnętrzny

Fajny i w miarę szybki obiad (miałam zamrożony farsz, więc zrobiłam go w niespełna 30 minut)

1) usmażyłam cienkie naleśniki

2) naleśniki faszerowałam nadzieniem ze szpinaku i sera fety z dodatkiem przypraw i czosnku, na wierzch posypałam bazylią

3) sałatkę z roszponki podałam z lekkim dresingiem (oliwa z oliwek, ocet balsamico, miód, przyprawy) oraz z suszonymi pomidorami i mozarellą

file1306434118



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Nietypowa aranżacja biura - jak sąd…
Nietypowa ale praktyczna aranżacja biura może być jak najbardziej. Podoba mi się!
"nocne marki" - dozwolone po 22 :)
Ja bardzo późno chodzę spać, więc zanim zasnę co nie mam z tym...
Depilacja-co najlepsze?
Depilatory laserowe są bardziej precyzyjne niż IPL. Wielu ekspertów uznaje, że jest to najskuteczniejsza...
Torebka duża czy mała?
Małe torebki okazują się być świetnym dodatkiem stylizacyjnym. Dla przykładu mała torebka na łańcuszku...