Pieczarkowe kotleciki

19 listopada 2009, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

6 szt. dużych pieczarek umyj, obierz, odkrój nogi. Przetnij pieczarki na połówki.
Jajko z 2 łyżkami mleka rozmieszaj widelcem, dodaj sól, pieprz i vegetę.
Przepołowione pieczarki maczaj w jajku potem w bułce. Smaż na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor.



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.